imaddeshuvud.blogg.se

Här skriver jag om min dröm och långa väg till att bli barnsjuksköterska

Snart blir det lite ledigt

Kategori: Allmänt

Om två dagar tar jag äntligen lite efterlängtad semester. Fem veckor blev det för mig. Semesterplaner än så länge V.28 åker vi till stugan i Halmstad, där kommer vi även få besök av kära familjen Thor Fredag eller lördag v.28 åker vi till Falkenberg och kollar på STCC 22-23/7 åker jag och Johan till Göteborg och bor på hotell och bara rår om varandra. Villebus spenderar förmodligen denna tid hos farmor och farfar i stugan. En tripp till Öland med besök på 4H-gården i Kalmar Och lite andra halvt planerade trevligheter :)

Ledighet

Kategori: Allmänt

Fyra arbetsdagar, sen tar jag mig lite välförtjänt semester. Fem veckor ledighet. Som jag ska njuta av min fina son och karl. Hoppas på fint väder gör vi också.

Sommar, sommar och sol

Kategori: Allmänt

Äntligen har vi gått in i juni månad. Sommar månaden. Och visst har den för med sig värme, härlig värme och sol. I love it! Nu är det inte långt kvar till semestern heller, mindre än en månad faktiskt. Som jag ska njuta. Det behöver jag efter detta halvår med plugg och ja ni vet. Min första riktiga semester blir det med. Har varit ledig en vecka sen jag gick i nian, det är sex år sen. Det är ganska lång tid. Så under mina fem veckor i sommar ska jag njuta!