imaddeshuvud.blogg.se

Här skriver jag om min dröm och långa väg till att bli barnsjuksköterska

Skita i att?

Kategori: Allmänt

Usch. Nu känner jag lite att jag vill ge upp. Orkar inte plugga. Fattar inget, är ointresserad och vill hellre umgås med min familj.

Tiden springer förbi

Kategori: Allmänt

Shohoo." Bara" labbraporten kvar på plugget denna veckan. Jag har iaf gjort laborationerna. Så ska ta och sätta mig och ägna resten av veckan till den, efter att ha läst och antecknat till fyra uppslag om diverse ointressanta saker. Men man måste göra att även om det inte är så intressant. Jag längar fortfrande tills vi kommer in på människokroppen.
 
Jag är verkligen glad över att jag ändrade min studietakt. Det hade blivit för mycket med jobb, familj, hem och plugg. Jag hade inte hunnit med allt och förmodligen gått in i väggen. Nej det är precis lagom med 25% jag hinner med och jag tycker inte det är jobbigt med nått. Allt får min tid. Hemmet när jag är ledig, jobbet under arbetstid, familjen när jag kommer hem och plugg på kvällarna när sonen gått och lagt sig. Och vet ni fem veckor har redan gått. Jag är inne på vecka sex utav 20 veckor. Snart är jag halvvägs. Känns som om jag precis började.....