imaddeshuvud.blogg.se

Här skriver jag om min dröm och långa väg till att bli barnsjuksköterska

I knew...

Kategori: Allmänt

I knew you were trouble when you walked in,
So shame on me now
Flew me to places I'd never been,
Till you put me down.
Oh, I knew you were trouble when you walked in,
So shame on me now
Flew me to places I'd never been,
Now I'm lying on the cold hard ground.

Tankar och funderingar

Kategori: Allmänt

Jag funderar på om jag ska göra denna blogg lite mer personlig. Skriva lite mer om mig och inte bara plugg. Har ju en till blogg men den är låst och handlar merst om min son så att folk som bor långt iväg kan följa hans utveckling. 
Well idag har jag bokat tatueringstid. Det blir min tredje, min sons namn. Funderar lite på vart jag ska sätta den bara. Fick tid den 19:e april vilket betyder att jag inte får lämna blod förens i december igen. Detta kom jag på efter jag bokat. Fick tid den 15:e maj för blodgivning och det måste ju vara 4 månader emellan. Kanske skulle boka om? Fast har ju iof tänkt göra denna tatuering i ett år nu. Vi får se hur det blir.....

On step forward

Kategori: Allmänt

Hej hej hallå!
Måste säga att det går bra med pluggandet. Vi har jobbat med astronomi och nu har vi gått över på kemi. 
I fredags hade vi prov och jag fick alla rätt på båda :) Det känns som om jag kommer fixa detta och att det kommer gå bra. 
 
Nästa fredag börjar jag även jobba, 75% som församlingsassistent. Ett vikariat på ett år. Sen ska jag ha en till bebis. Sen är det dags att läsa på sskutbildningen. Ett steg närmare. 

Här har ni mig

Kategori: Allmänt

Så här ser jag ut nyduschad i min nya frilla :)
 

God so far

Kategori: Allmänt

Hallå!
Blodtappningen gick jättebra. Mycket bättre än vad jag trodde. Jag somnade nästan där inne, det var superskönt.
Och jag har nu dragit igång med naturkunskapen. VI håller på med vetenskap och astrologi. Inte det roligaste enligt mig, men sen kommer vi in på människokroppen . Yeah!

Bollen är i rullning

Kategori: Allmänt

Då så! Nu har jag börjat med naturkunskapen. Det blev på 25% så det ska jag vara klar med den 24:e maj. Och jag är nu godtjänd blodgivare och imorgon ska jag ge första gången. Nu är vi påväg

Chock

Kategori: Allmänt

Jaha, då fick man en mindre chock igår. Ansökte för ett väldigt bra tag sen om att få läsa naturkunskap 2. Då jag inte hört något trodde jag inte att det blev av. Men joho. Så på måndag skulle jag visst börja plugga. Hur det ska gå till har jag ingen aning om. Jag har inga böcker och nu ska jag börja jobba första februari. Men jag får ta och ringa till min kurslärare imorgon och kolla läget!